Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Férfiaknak

Nem itt dolgozom póló

4 190 Ft

Antiszociális póló

4 190 Ft

Lagjobb kolléga póló

4 190 Ft

Apuma beba... póló

4 190 Ft

Gokart póló

4 190 Ft

Gamer póló

4 190 Ft

Kis herceg póló idézettel

4 190 Ft
 

Egyedi tervezésű, fényképes vagy feliratos ajándékok. Választhat kész mintáink közül, vagy akár saját elképzetése alapján is elkészítjük. Ön kitalálja, mi megtervezzük és elkészítjük rövid időn belül. Így az ajándék lehet személyre szabott, vicces, megható, örömteli és mindenképpen maradandó. Minden férfinak van egy olyan rá jellemző tulajdonsága, munkája, hobbija vagy akár a családja, egy boldog pillanat fényképen megörökítva, amit ha ajándlk formába öntünk, garantált lesz a siker és az öröm, bármilyen alaklomra!

A nyomtatás minden esetben fotó minőségű, tartós. Így az ajándék még évek múltán is tökéletes állapotú. A termékek bármelyike különleges ajándékok bármilyen alkalomra. Legyen szó bármilyen eseményről. Válogason kedvére! Köszönjük, ha minket választ!

Születésnapra, névnapa, évfordulóra, anyák napjára vagy húsvétra, karácsonyra. Köszönő ajándék egy tanár vagy egy kolléga részére. Ajándék egy barátnak, barátnőnek, anyósnak, apósnak, keresztanyának és keresztapának, férjnek, feleségnek, gyermeknek vagy kisbabának. Búcsúztató egy kollégának, ami kifejező és megható. Nyugdíjba vonulásra, lány-és legénybúcsúra, céges bulira, vagy bevágódni a főnöknél minden termékünk azt hivatott szolgálni, hogy egyszerre legyen egyedi, különleges, szép, minőségi, vicces vagy akár megható. 

Szűrés
szín
Felirat minta