Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Férfiaknak

Futás póló

3 990 Ft

45. szülinapos póló

3 990 Ft

50. szülinapos póló

3 990 Ft

60. szülinapos póló

3 990 Ft

A galaxis legjobb apukája

3 990 Ft
 

Egyedi tervezésű, fényképes vagy feliratos ajándékok. Választhat kész mintáink közül, vagy akár saját elképzetése alapján is elkészítjük. Ön kitalálja, mi megtervezzük és elkészítjük rövid időn belül. Így az ajándék lehet személyre szabott, vicces, megható, örömteli és mindenképpen maradandó. Minden férfinak van egy olyan rá jellemző tulajdonsága, munkája, hobbija vagy akár a családja, egy boldog pillanat fényképen megörökítva, amit ha ajándlk formába öntünk, garantált lesz a siker és az öröm, bármilyen alaklomra!

A nyomtatás minden esetben fotó minőségű, tartós. Így az ajándék még évek múltán is tökéletes állapotú. A termékek bármelyike különleges ajándékok bármilyen alkalomra. Legyen szó bármilyen eseményről. Válogason kedvére! Köszönjük, ha minket választ!

Születésnapra, névnapa, évfordulóra, anyák napjára vagy húsvétra, karácsonyra. Köszönő ajándék egy tanár vagy egy kolléga részére. Ajándék egy barátnak, barátnőnek, anyósnak, apósnak, keresztanyának és keresztapának, férjnek, feleségnek, gyermeknek vagy kisbabának. Búcsúztató egy kollégának, ami kifejező és megható. Nyugdíjba vonulásra, lány-és legénybúcsúra, céges bulira, vagy bevágódni a főnöknél minden termékünk azt hivatott szolgálni, hogy egyszerre legyen egyedi, különleges, szép, minőségi, vicces vagy akár megható. 

Szűrés
szín
Felirat minta