Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Gyerekeknek

születési párna macis

4 890 Ft

Vicces body

3 490 Ft

Gokart póló

4 190 Ft

Gamer póló

4 190 Ft

Anya-lánya póló

8 290 Ft

Kis herceg póló idézettel

4 190 Ft
 

Egyedi tervezésű, fényképes vagy feliratos ajándékok. Választhat kész mintáink közül, vagy akár saját elképzetése alapján is elkészítjük. Ön kitalálja, mi megtervezzük és elkészítjük rövid időn belül. Így az ajándék lehet személyre szabott, vicces, megható, örömteli és mindenképpen maradandó. A legkisebbektől a kamaszig, bárkinek örömöt tudunk szerezni. Kiváló kiegészítője lehet családi egyen pólóknak fotózáshoz, ünnepléshez.

A nyomtatás minden esetben fotó minőségű, tartós. Így az ajándék még évek múltán is tökéletes állapotú. A termékek bármelyike különleges ajándékok bármilyen alkalomra. Legyen szó bármilyen eseményről. Válogason kedvére! Köszönjük, ha minket választ!

Születésnapra, névnapa, évfordulóra, anyák napjára vagy húsvétra, karácsonyra. Köszönő ajándék egy tanár vagy egy kolléga részére. Ajándék egy barátnak, barátnőnek, anyósnak, apósnak, keresztanyának és keresztapának, férjnek, feleségnek, gyermeknek vagy kisbabának. Búcsúztató egy kollégának, ami kifejező és megható. Nyugdíjba vonulásra, lány-és legénybúcsúra, céges bulira, vagy bevágódni a főnöknél minden termékünk azt hivatott szolgálni, hogy egyszerre legyen egyedi, különleges, szép, minőségi, vicces vagy akár megható.