Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Blog

FÉNYKÉPES KULCSTARTÓK

Illés Orsolya
Illés Orsolya
2021.07.17 08:24
FÉNYKÉPES KULCSTARTÓK

Hogyan lehet kedvenc képünk mindig velünk?

Egy kulcstartó túl azon, hogy személyes, egyedi és szinte mindig velünk van, hordozhat szívből jövő vagy vicces üzenetet, bölcs idézetet, saját rajzot vagy fényképet, egy boldog, emlékezetes pillanatot. 

Kiváló ajándék bármelyik családtagunknak, barátunknak, anyukának, apukának, nagyszülőknek, ismerősnek de megajándékozhatjuk vele önmagunkat is.

Mindenki megérdemel egy saját, személyre szabott ajándékot!

És nem csak családi fotó, kérhető kedvenc sztárunk, filszereplőnk stb. fotójával is. Csak a képzelet szabhat határt, mi nem!

Nagymamáknak, nagypapáknak az unoka, gyerekeknek egy gyermekfigurás névvel ellátott kulcstartó, apukának egy üzenet, hogy gondolunk rá, anyukának egy szerelmes vallomás. Mindenki személyre szabhatja, így garantáltan sikert arat.

A kulcstartóink mind rozsdamentes acélból készültek és dobozzal együtt adjuk, hogy megkönnyítsük az ajándékozást.

Különböző formájú kulcstartóink közül válaszhat. Futball rajongónak focilabdásat, konzervatívabbaknak a klasszikus téglalap, hölgyeknek a csepp formájú, bárkinek megfelelő lehet az ovális, gyerekeknek, vagy gyermekes szülőknek a kisfiús, vagy kislányos forma.

Bármelyiket is válassza, egy általunk bemutatott mintával, vagy saját szöveggel, fotóval olyan ajándékkal lepheti meg szeretteit, amit mindig magánál hordhat és így mindig emlékezteti arra, akitől és amilyen alkalomra kapta.

Hogyan készítsük el személyes kulcstartónkat?

- válassza ki a megfelelő kulcstartót

- töltsön fel egy fényképet, vagy szöveget

- helyezze a kosárba

Ha bármilyen kérdeés merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk örömmel válaszol minden kérdésére!