Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Blog

AJÁNDÉKOK SZÜLETÉSNAPRA

Illés Orsolya
Illés Orsolya
2021.06.29 10:51
 AJÁNDÉKOK SZÜLETÉSNAPRA

Nem is lehetne jobb alkalom egy egyedi ajándék átadására, mint a születésnap.

Képzelje el, hogy a legszebb emlékét maradandóvá teheti különleges ajándékokkal melyek egyszerre szépek, egyediek és maradandóak! Lehet ez egy bögre, puzzle, póló, párna, kulcstartó bármi, amivel ki tudja fejezni azt, amit szeretne.

Kifejezhet velük szeretetet, hálát, köszönetet, reményt stb...

Egy puzzle-ra, vagy egy varázsbögrére például készíttethet fényképes rejtvényt, hiszen ezeke az ajándékokon nem lehet rögtön meglátni azt a fényképes mondanivalót, ami kifejezi az ajándékozó szándékát.

  

 

Használhatja hozzá saját fotóit, kedvencéről készült képeket, képet valakiről, akiért rajong, a lényeg, hogy a kiválasztott fotóval mi egy igazán különleges és szép ajándékot készíthessünk el Önnek, vagy annak a személynek, akinek ajándékba szánja.

Mindenki megérdemel valami különlegeset, valami egyedit. Ezek az ajándékok kifejezetten minden ember számára személyre szabottan készülnek. 

Van lehetőség persze arra, hogy az előre elkészített sablonjaink közül válasszon. Ez hasznos lehet, ha tanácstalan, ha nem ismeri annyira az ajándékozottat, vagy annak környezetét. 

Hogyan talaljuk meg a tökéletes ajándékot?

Ismerni kell a születésnapos személyiségét.

A felejthetetlen fotókat bemutató ajándékokkal, egyedi szöveggel, vagy a rá jellemző "szállóigéve" garantáltan önmagára ismer aki kapja és közben örül az is, aki adja, mert biztosan nem számít arra, amit ön neki szánt.

Díszítheti velük az otthonát, személyes közegét a munkahelyen, hordhatja az egyediség ruházataként.

Például:

Közeleg Nagymama születésnapja. Szeretné a szép kerek évszámot még különlegesebbé tenni. Ebben tudunk segíteni! Válasszon kedvére, vagy tervezze mag egyénileg azt az ajándékot, amit leginkább az ünnepelthez tud kapcsolni.

Örömteli tervezést és jó vásárlást kívánunk!