Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Blog

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNDÉKOK TANÁROKNAK

Illés Orsolya
Illés Orsolya
2021.05.30 14:45
SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNDÉKOK TANÁROKNAK

Személyre szabott köszönő ajándékok tanároknak

Ha különleges ajándékot keres a tanárának, ne keressen tovább. Nálunk szórakoztató, személyre szabott ajándékokat talál, amihez hozzáadhatja a választott fényképet, szöveget és / vagy nevet, hogy különlegessé tegye az ajándékát. De választhat kész mintáink közül is, amit egy osztálynévsorral, vagy névvel, dátummal ellátva személyre szabhat.

Ajándékegyénileg vagy az egész osztálytól

 

Biztosak vagyunk abban, hogy minden tanár boldog és büszke lenne, ha különleges ajándékot kapna az osztályától. Ha van egy jó fotója az osztályról, töltse fel ezt online szerkesztőnkbe, adja hozzá a kívánt szöveget és el is készül az ön által megálmodott ajándék. Lehet ez egy bögre, óra az osztályterembe, tolltartó, füzet, kulcstartó, póló, keretezett tabló vagy bármi, amire ön megálmodja az üzenetét, vagy fotóját...

Ha adni szeretne valamit a tanárának de nem tudja mi lenne a jó ajándék? 

Íme egy lista a legnépszerűbb ajándékokról a tanárok számára inspirációként:

  • Ha a tanárod szereti a kávét, teát, biztosan nagyon örül egy gyönyörű, személyre szabott bögrének vagy kávés csészének.
  • Minden tanár használ jegyzetfüzetet. Éppen ezért biztosan elégedet lesz a saját, személyre szabott füzetével! Testre szabható az Ön által választott szöveggel és / vagy fotóval.
  • Egérpad saját maguk vagy az osztály fotójával.
  • Dekoratív óra fotóval és szöveggel, tökéletes kiegészítés lehet akár az osztályterembe.
  • Egy másik nagyszerű ajándék a személyre asztali tolltartó, amit akár otthon, akár a tanáriban szívesen használ majd, büszkén díszítve vele az íróasztalát.