Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Blog

MIÉRT JÓ EGY EGYEDI PÓLÓ AJÁNDÉKBA?

Illés Orsolya
Illés Orsolya
2021.05.28 15:49
MIÉRT JÓ EGY EGYEDI PÓLÓ AJÁNDÉKBA?

Azért jó egy ilyen pólót adni és kapni, mert:

  • - valódi üzenetet, jelentést hordoz
  • - egy fotóval személyessé tehetjük
  • - bármilyen vicces felitarral akár egy buli fénypontja lehet
  • - sétáló reklámként is megállja a helyét
  • - egy képpel, grafikával a kedvenc sportolóról, együttesről, filmről stb. garantált sikere lesz

Póló kismamáknak:

Felfrissíthetjük saját ruhatárunkat, megajándékozhatjuk szeretteinket, barátainkat,emelhetjük vele egy buli hangulatát, vagy kifejezhetjük érzéseinket, hangulatunkat,különleges és egyedi ruhadarabot tervezhetünk, amivel garantáltan kitűnünk a tömegből.

Csak egy kép kell az Instagram-ból, a saját fotóalbumból, internetről,de ötlet híján a mi általunk előre megszerkesztett sablonokból is lehet választani.

Egy személyre szabott ajándék egy barátnak, családtagnak, főnöknek vagy munkatársnak, tanárnak, orvosnak, ápolónak, valakinek, akinek köszönetünket szeretnénk kifejezni és ehhez többre van szükségünk egy köszönömnél ezek az ajándékok /legyen az póló, bögre, vagy bármi egyéb egyedi ajándéktárgy/ egyedülállók, minőségiek és időtállók. Mindenki megérdemli, hogy egyénre szabott, különleges ajándékot kapjon!

Ebben segítünk mi, hogy az ünnepelt és az ajándékozó is egy tökéletes ajándékhoz jusson.

Ha már unalmas a tucatáru, a karácsonyi trikó és zoknicsomag a kötelező tusfürdővelés szeretne valami újat, különlegeset, egyedit és valóban személyeset, akkor jó helyen jár!Munkatársunk készségesen áll szolgálatára és megtesz mindent azért, hogy ön azt kapja, amit valóban szeretne.

Egyéb személyre szabott fényképes ajándékok:

Ha van egy tökéletes esküvői fotója, és újra szeretné élni társával az élményt nap mint nap,akkor ideális lehet egy egyedi bögre, párnahuzat, fotókristály, pénztárca, nyaklánc,kulcstartó és számos egyéb különleges ajándék.

A varázslat önnél kezdődik, aki kiválasztja a megfelelő ajándékot, majd feltölti a hozzá való fényképet vagy szöveget. Ha tanácstalan, kérdése van, mindig szívesen segítünk! Ha nincsen ötlete, nézze meg termékválasztékunkat, hátha az előre elkészített sablonjaink közül sikerül kiválasztania a tökéletes ajándékot.

A feltöltött képek JPG, PNG, SVG formátumúak kell legyenek és minél jobb minőségűek ahhoz,hogy garantáltan szép ajándék készülhessen belőle. Feltölthet egy, vagy akár több képet,szöveget is.