Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Szájmaszkok

Pénzrablás maszk

2 400 Ft

Szájmaszk agár

2 400 Ft

Szájmaszk kajak

2 400 Ft
 

Egyedi tervezésű, fényképes vagy feliratos szájmaszkok többféle színben, mintával.  Választhat kész mintáink közül, vagy akár saját elképzetése alapján is elkészítjük. Ön kitalálja, mi megtervezzük és elkészítjük rövid időn belül. Így az ajándék lehet személyre szabott, vicces, megható, örömteli és mindenképpen maradandó.

A nyomtatás minden esetben fotó minőségű, tartós, mosásálló. Így az ajándék még évek múltán is tökéletes állapotú. A maszkok, mint minden más termékünk különleges ajándékok bármilyen alkalomra. Legyen szó bármilyen eseményről. Válogason kedvére! Köszönjük, ha minket választ!

Születésnapra, névnapa, évfordulóra, anyák napjára vagy húsvétra, karácsonyra. Köszönő ajándék egy tanár vagy egy kolléga részére. Ajándék egy barátnak, barátnőnek, anyósnak, apósnak, keresztanyának és keresztapának, férjnek, feleségnek, gyermeknek vagy kisbabának. Búcsúztató egy kollégának, ami kifejező és megható. Nyugdíjba vonulásra, lány-és legénybúcsúra, céges bulira, vagy bevágódni a főnöknél minden termékünk azt hivatott szolgálni, hogy egyszerre legyen egyedi, különleges, szép, minőségi, vicces vagy akár megható.