Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Pólók


Futás póló

4 190 Ft

45. szülinapos póló

4 190 Ft

50. szülinapos póló

4 190 Ft

60. szülinapos póló

4 190 Ft

A galaxis legjobb apukája

4 190 Ft

Alsó 10000 póló

4 190 Ft

Among Us felnőtt póló

4 190 Ft
 

Kiváló minőségű női, férfi-és gyermek pólók, pulóverek. Több színben, méretben és fazonban. Választhat kész mintáink közül, vagy küldhet saját fotót, esetleg elkészítjük egyedi elképzetése alapján is. Ön kitalálja, mi megtervezzük és elkészítjük rövid időn belül. 

A nyomtatás minden esetben fotó minőségű, tartós, mosásálló. Így az ajándék még évek múltán is tökéletes állapotú. A pólók, mint minden más termékünk különleges ajándékok bármilyen alkalomra. Legyen szó bármilyen eseményről. Válogason kedvére! Köszönjük, ha minket választ!

Születésnapra, névnapa, évfordulóra, anyák napjára vagy húsvétra, karácsonyra. Köszönő ajándék egy tanár vagy egy kolléga részére. Ajándék egy barátnak, barátnőnek, anyósnak, apósnak, keresztanyának és keresztapának, férjnek, feleségnek, gyermeknek vagy kisbabának. Búcsúztató egy kollégának, ami kifejező és megható. Nyugdíjba vonulásra, lány-és legénybúcsúra, céges bulira, vagy bevágódni a főnöknél minden termékünk azt hivatott szolgálni, hogy egyszerre legyen egyedi, különleges, szép, minőségi, vicces vagy akár megható. 

Szűrés
szín
Felirat minta