Kérdése van? Hívjon minket! +36206191101

Pólók


Nem itt dolgozom póló

4 190 Ft

Antiszociális póló

4 190 Ft

Lagjobb kolléga póló

4 190 Ft

Apuma beba... póló

4 190 Ft

Gokart póló

4 190 Ft

Gamer póló

4 190 Ft

Anya-lánya póló

8 290 Ft

Kis herceg póló idézettel

4 190 Ft
 

Kiváló minőségű női, férfi-és gyermek pólók, pulóverek. Több színben, méretben és fazonban. Választhat kész mintáink közül, vagy küldhet saját fotót, esetleg elkészítjük egyedi elképzetése alapján is. Ön kitalálja, mi megtervezzük és elkészítjük rövid időn belül. 

A nyomtatás minden esetben fotó minőségű, tartós, mosásálló. Így az ajándék még évek múltán is tökéletes állapotú. A pólók, mint minden más termékünk különleges ajándékok bármilyen alkalomra. Legyen szó bármilyen eseményről. Válogason kedvére! Köszönjük, ha minket választ!

Születésnapra, névnapa, évfordulóra, anyák napjára vagy húsvétra, karácsonyra. Köszönő ajándék egy tanár vagy egy kolléga részére. Ajándék egy barátnak, barátnőnek, anyósnak, apósnak, keresztanyának és keresztapának, férjnek, feleségnek, gyermeknek vagy kisbabának. Búcsúztató egy kollégának, ami kifejező és megható. Nyugdíjba vonulásra, lány-és legénybúcsúra, céges bulira, vagy bevágódni a főnöknél minden termékünk azt hivatott szolgálni, hogy egyszerre legyen egyedi, különleges, szép, minőségi, vicces vagy akár megható. 

Szűrés
szín
Felirat minta